14.3.08

Πως να ξεχωρίζετε τη μπύρα με τη σωστή θερμοκρασία...

Για όσους είναι πραγματικά απαιτητικοί, ένα ποτήρι από την πιό εκλεκτή μπύρα πρέπει πάντα να πίνεται στη σωστή θερμοκρασία. Τα λεπτά αρώματα της αλεσμένης βύνης, η ευαίσθητη δουλειά του ζυθοποιού, η εύθραυστη γέυση του αφρού... όλα αυτά μπορείτε πραγματικά να τα απολαύσετε αν το χρυσό σας «ελιξίριο» είναι σωστά παγωμένο.

Στην κατεύθυνση αυτή, μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Μηχανολογίας του MIT ανέπτυξαν μια εύκολη στη χρήση και πλήρως φορητή Συσκευή Θερμομέτρησης Μπύρας, η οποία με εξαιρετική ακρίβεια καθορίζει αν το ποτό σας είναι επερκώς παγωμένο ή όχι.

Για να δοκιμάσετε τη μπύρα, απλώς βάλτε τη συσκευή στα ποτήρια όπως φαίνεται παρακάτω:


Αφήστε τη συσκευή να λειτουργήσει τουλάχιστον επί 15 δευτερόλεπτα και μετά βγάλτε τη και παρατηρήστε τις μετρήσεις.


Η μπύρα στα αριστερά είναι στη σωστή θερμοκρασία...
Καλή απόλαυση!!