12.3.08

Επι ...στροφή!! (και καλή αρχή!!)

Καθαρή Δευτέρα με πέντε μέρες ξεκούραση ήταν κάτι παραπάνω από όσο είχα προγραμματίσει στην αρχή της χρονιάς !! Τελικά όμως το χρειαζόμουν. Χρειαζόμουν να αλλάξω παραστάσεις, να πάψω να είμαι μια μηχανή παραγωγής αποτελέσματος (ταυτόχρονα και άγχους !!), να ξαναγίνω άνθρωπος !!

Ταξίδεψα χωρίς να πιέζομαι από το τι ώρα θα ξεκινήσω και τι ώρα θα φτάσω, κοιμήθηκα χωρίς το άγχος να ξυπνήσω για «να με βρούν», έφαγα, ήπια, μίλησα με ανθρώπους, γέλασα, χαλάρωσα !! Σε μια φράση «το ευχαριστήθηκα !!»

Από σήμερα «επι ...στροφή». Επιστροφή στην πόλη, στη δουλειά, στα καθημερινά. Επιστροφή και ταυτόχρονα στροφή σε πράγματα λιγότερο μονότονα, λιγότερο αγχωτικά, περισσότερο δημιουργικά, περισσότερο ΟΜΟΡΦΑ !!

Πλέον αρχίζει μια άλλη μέρα, μια μέρα διαφορετική, το βιβλίο της ζωής ανοίγει σε μια νέα σελίδα, μια λευκή σελίδα, τόσο μα τόσο λαμπερά λευκή, που περιμένει να τη γεμίσω με όλα αυτά τα χαριτωμένα «σημάδια» που εμείς οι άνθρωποι έχουμε αποφασίσει να χρησιμοποιούμε για να περιγράφουμε εικόνες, σκέψεις, απόψεις, εμπειρίες, ιδέες, λόγια, συναισθήματα...

Επι ...στροφή, λοιπόν, και καλή αρχή !!