2.2.08

Ένα μήνυμα για αληθινούς άνδρες !!

Συνήθως όλα αυτά τα chain messages, τα πετάω με την πρώτη (ίσως γι' αυτό δεν έχω πάει ακόμα μπροστά...). Έτσι, σήμερα, αποφάσισα να δώσω νέα διάσταση στο παρακάτω μήνυμα που έφτασε στο e-mail μου: να το δημοσιεύσω για να το διαβάσετε όλες (...και να δείτε τι θα πει αληθινός άνδρας !!!)
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΥΣΙΔΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΝΤΑΞΙΟ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΕ ΑΝΔΡΑ!

Αυτό το αλυσιδωτό μήνυμα πρωτογράφτηκε από αληθινούς άνδρες για να καταστήσει την σεξουαλική τους ζωή ακόμα πιο φανταστική.

Σε αντίθεση με τις άλλες αλυcίδες αυτή δεν κοστίζει τίποτα κι εσύ μπορείς μόνο να κερδίσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις το παρόν μήνυμα σε 9 φίλους σου που είναι κι αυτοί αληθινοί άνδρες σαν και σένα.

Εν συνεχεία νάρκωσε την κοπέλλα/σύζυγό σου, τύλιξέ τη σε χαρτόνι (μην ξεχάσεις να ανοίξεις τρύπες για να αναπνέει) και στείλτην στον παραλήπτη που είναι πρώτος στη λίστα. Σύντομα το όνομά σου θα βρεθεί πρώτο στη λίστα και θα λάβεις προσωπικά τουλάχιστον 64.294 γυναίκες.

Στατιστικώς μεταξύ αυτών των γυναικών θα περιλαμβάνονται:
- 0.5 μις κόσμος
- 2.5 μανεκέν
- 463 ανήμερες νυμφομανείς
- 3234 εξημερωμένες νυμφομανείς
- 20198 γυναίκες με πολλαπλούς οργασμούς
- 40396 αμφιφυλόφιλες

Θα λάβεις συνολικά 64294 παθιασμένες γυναίκες χωρίς αναστολές και πιο ελκυστικές από το παλιοτσούβαλο που ξαπόστειλες. Έχεις 100% εγγύηση ότι το αρχικό δέμα δεν θα επιστρέψει.

ΜΗ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ !!!!!!!!!

Ένας τύπος που έστειλε μόνο 5 από τα 9 γράμματα είδε τη γυναίκα του να επιστρέφει με την ίδια παλιά ρόμπα που φορούσε όταν την ταχυδρόμησε, με τον παλιό πονοκέφαλο και με πολύ άγριες διαθέσεις. Την ίδια μέρα η τοπ-μόντελ με την οποία συζούσε από τότε που ξαπόστειλε τη γυναίκα του, τον παράτησε και τα έφτιαξε με τον καλύτερο του φίλο προς τον οποίο δεν είχε στείλει το αλυσιδωτό μήνυμα.

Ενώ σας στέλνω αυτό το μήνυμα, ο τύπος που είναι στην έκτη θέση έχει ήδη λάβει 837 γυναίκες και νοσηλεύεται εξαντλημένος στο γενικό νοσοκομείο της πόλης του. Έξω από δωμάτιό του έχουν ήδη φτάσει 452 δέματα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσεις μια σεξουαλική ζωή πλήρως ικανοποιητική. Χωρίς πανάκριβα δείπνα σε εστιατόρια, χωρίς ατέρμονες συζητήσεις γύρω από βλακείες που απασχολούν μόνο τις γυναίκες, τις οποίες θα έχεις στο εξής μόνο για πήδημα. Χωρίς υποχρεώσεις, σπαστικές πεθερές και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις όπως αρραβώνες και γάμοι.

Μη διστάσεις. Στείλε αυτό το μήνυμα σήμερα κιόλας σε 9 φίλους σου.

Υ.Γ 1: Αν δεν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να στείλεις μια ηλεκτρική σκούπα.
Υ.Γ 2: Αντίγραφα του παραπάνω μηνύματος μπορείς να στείλεις και σε γυναίκες ώστε να προετοιμαστούν ψυχολογικά για τη μεγάλη περιπέτεια που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν...