18.2.08

Έλα Αλέξη...

Καλορίζικος!! Μπορεί να διαφωνώ με αυτά που λες, θα υπερασπιστώ όμως το δικαίωμα σου να τα λές. Ξέρω, το είπε πρώτος άλλος, και τον τροχό όμως άλλος τον ανακάλυψε πρώτος, εμείς τώρα απλά τον χρησιμοποιούμε.

Ένα πράγμα που με ενοχλεί Αλέξη είναι ότι πολλοί σε ψήφισαν απλά και μόνο για τα 33 σου χρόνια. Αλήθεια, σκέφτηκες ότι σε αυτή την ηλικία σταυρώσαν το Χριστό;; Όχι βέβαια, δεν είναι ώρα για αρνητικές σκέψεις...

Με ενοχλεί επίσης ότι αρκετοί σε ψήφισαν «καθ' υπόδειξην». Έτσι για να μην αλλάξει το μοτίβο, από το «έλα Αλέκο» της διαφήμισης «πίσω από τις λέξεις, έρχεται ο Αλέξης». Αλήθεια θυμάσαι τον παρακάτω στίχο;; «...και με πιάνει μια μελαγχολία, κλείσε κοριτσάκι τα βιβλία...»

Έχεις ένα υπέρ Αλέξη, ασχολήθηκε ο χοντρο-Θόδωρος μαζί σου... Το τελευταίο θύμα του, ο «κύριος τίποτα», εξελέγη πανηγυρικά δήμαρχος και είναι πλέον υπουργός, άρα και για σένα προβλέπω μέλλον λαμπρό.

Έχεις όμως και ένα κατά Αλέξη, το όνομα παίζει τώρα τελευταία παρέα με «τακουνιές», διαζύγια, συζυγικές κόντρες, «όχι άλλο Μύκονο», κ.λπ. Άσε που και τους δύο σας μνημονεύει ο Λαζόπουλος συχνά πυκνά, θες να κάνει κανένα λάθος και να βρεθείς να σε κυνηγά η Βαρβατίδου από Αράχωβα σε Μύκονο;; Όχι τίποτε άλλο αλλά θα πρέπει να πληρώνεις και για τα εκπαιδευτικά της σεμινάρια, Αλέξη 25 χιλιάρικα το μήνα είναι αυτά, δεν βγαίνουμε, άστα στον Αλέξη που έχει και τον τρόπο του...

Καλό βράδυ, οργανώσου και τα ξαναλέμε με το καλό. Α, και σιδεροκέφαλος (γιατί έτσι και κουτουλήσεις πάνω στην Αλέκα Τσουμπλέκα την έκατσες!!).