17.2.08

Η μικρή παρθένα και οι περιπέτειες της...

Η μικρή παρθένα παίρνει στο τηλέφωνο με τον φίλο της για να τον καλέσει επιτέλους να έρθει στο σπίτι για δείπνο με τους γονείς της. Μάλιστα, όλο χαρά, του ανακοινώνει ότι, μετά το «μεγάλο γεγονός», θα ήθελε να βγούνε έξω και να κάνει έρωτα για πρώτη φορά.

Το αγόρι δέχεται κατενθουσιασμένο την πρόσκληση, όμως ούτε εκείνος είχε κάνει έρωτα ξανά, έτσι αποφάσισε να πάει μια βόλτα από το φαρμακείο για να αγοράσει μερικά προφυλακτικά. Λέει λοιπόν στον φαρμακοποιό ότι είναι η πρώτη του φορά και εκείνος τον βοηθά και του μιλάει περίπου για μια ώρα και του λέει όλα όσα θα μπορούσε κανείς να ξέρει για τα προφυλακτικά και το σεξ.

Στο ταμείο, ο φαρμακοποιός ρωτάει το αγόρι πόσα προφυλακτικά θέλει να αγοράσει, πακέτο των τριών, των δέκα ή οικογενειακό πακέτο. Το αγόρι επέμεινε στο οικογενειακό πακέτο βέβαιος ότι θα είναι ιδιαίτερα απασχολημένος καθώς θα ήταν η πρώτη φορά και για τους δυό κλπ.

Το ίδιο βράδυ, το αγόρι κτυπά το κουδούνι στο σπίτι των γονιών του κοριτσιού και η φίλη του σπεύδει να του ανοίξει την πόρτα. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συναντήσεις τους γονείς μου, έλα μέσα !!», του λέει.

Το αγόρι περνάει μέσα και η φίλη του τον οδηγεί στο τραπέζι όπου κάθονται ήδη οι γονείς της. Το αγόρι γρήγορα προσφέρεται να πει την προσευχή και σκύβει το κεφάλι του.

Περνάει ένα λεπτό και το αγόρι προσεύχεται ακόμα με κατάνυξη, με το κεφάλι σκυμμένο.

Δέκα λεπτά περνούν και ακόμα καμμιά κίνηση από το αγόρι.

Τελικά, μετά από είκοσι λεπτά με το αγόρι να έχει σκυμμένο το κεφάλι, το κορίτσι γέρνει προς το μέρος του και του ψιθυρίζει «δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι ήσουν τόσο θρήσκος».

Το αγόρι γυρίζει ελαφρά προς το μέρος της και απαντά ψιθυριστά «ούτε εμένα μου είχε περάσει από το μυαλό ότι ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός».