23.1.08

...εξαιρείται ο Τριανταφυλλόπουλος !

Τρίτη βράδυ και ο Λαζόπουλος ανεκδοτολογεί:
«...γυρίζει λοιπόν ο άντρας στο σπίτι το πρωΐ, τον ρωτά η γυναίκα του “που ήσουν όλο το βράδυ” και εκείνος απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι του καλύτερου του φίλου. Η γυναίκα - που δεν τον πιστεύει – παίρνει τηλέφωνο τους δέκα καλύτερους φίλους του άντρα της και (αυτό θα πει φιλία !!) οι οκτώ επιβεβαιώνουν ότι ο άντρας της κοιμήθηκε όλη νύχτα εκεί, οι άλλοι δύο δε επιμένουν ότι είναι εκεί ακόμα και κοιμάται του καλού καιρού !!»
«Αυτό θα πεί φιλία !! Εξαιρείται ο Τριανταφυλλόπουλος !! Αυτός θα πεί “...και εδώ δεν είναι, και ποτέ δεν ήρθε, και αλλού ξενογαμάει, και θα σου δώσω και τη διεύθυνση, και έχω και DVD...”. Καταλάβατε;;»

Είπατε τίποτα ;; Εσύ Μάκη το άκουσες ;; Πως το σχολιάζεις ;; Άσε, ξέρω, είναι ένα ακόμα υποβολιμαίο σχόλιο που «αν πατήσεις ένα κουμπάκι» θα το συντρίψεις, θα το διαλύσεις, θα το εξαλείψεις !!! ΟΛΕ ο ταύρος !!

Υ.Γ. Σημείωμα πάνω στο ψυγείο σπιτιού των βορείων προαστείων
«Κίλιαν, σε παρακαλώ, μάζεψε το παιδί σπίτι, παίζει με τα κουμπιά πάλι και θα κάνει καμιά ζημιά. Άσε που δεν είναι καλό και για τον κύκλο μας, πρέπει να καταλάβει ότι τώρα ανήκουμε σε άλλο κλαμπ, εγώ δεν είδα τον άντρα της Μελίσσα να κάνει έτσι, άντε κανένα μπινελίκι στο γήπεδο ή στην πίττα να ρίξει, έ, άντρας είναι πρέπει κάπου να ξεσπάσει αλλά όχι κι έτσι...
φιλιά, η μαμά».