11.11.07

Συμπεριφορές λαών...

Σε ένα σύμπλεγμα από πανέμορφα, ερημικά νησιά στη μέση του πουθενά, ναυαγεί ένα κρουαζιερόπλοιο με το οποίο ταξιδεύουν άνθρωποι από διάφορες χώρες του κόσμου. Από το ναυάγιο, σώζονται άνθρωποι από δέκα διαφορετικούς λαούς οι οποίοι καταφέρνουν να κολυμπήσουν και να βγούνε κάθε λαός και σε διαφορετικό νησί…

1. Δύο Ιταλοί και μία Ιταλίδα,
2. Δύο Γάλλοι και μία Γαλλίδα,
3. Δύο Γερμανοί και μία Γερμανίδα
4. Δύο Έλληνες και μία Ελληνίδα
5. Δύο Εγγλέζοι και μία Εγγλέζα
6. Δύο Βούλγαροι και μία Βουλγάρα
7. Δύο Γιαπωνέζοι και μία Γιαπωνέζα
8. Δύο Κινέζοι και μία Κινέζα
9. Δύο Ιρλανδοί και μία Ιρλανδέζα
10. Δύο Αμερικανοί και μία Αμερικανίδα

Ένα μήνα αργότερα, σε αυτά τα υπέροχα αλλά απολύτως απομονωμένα νησιά στη μέση του πουθενά, έχουν συμβεί τα παρακάτω:

1. Ο ένας Ιταλός σκότωσε τον άλλο για τα μάτια της Ιταλίδας.
2. Οι δύο Γάλλοι και η Γαλλίδα έφτιαξαν ένα «τρίο» και ζουν ευτυχισμένοι όλοι μαζί.
3. Οι δύο Γερμανοί έφτιαξαν ένα αυστηρό εβδομαδιαίο πρόγραμμα εναλλασσόμενων επισκέψεων στην Γερμανίδα.
4. Οι δύο Έλληνες τρώνε, πίνουν, μιλάνε μεταξύ τους, γενικά περνάνε όμορφα οι δυό τους και η Ελληνίδα τους πλένει και τους μαγειρεύει.
5. Οι δύο Εγγλέζοι περιμένουν κάποιος να τους συστήσει στην Εγγλέζα.
6. Οι δύο Βούλγαροι έριξαν μια ματιά στη Βουλγάρα και μετά άρχισαν να κολυμπούν προς το νησί των Εγγλέζων.
7. Οι δύο Γιαπωνέζοι έστειλαν fax στο Τόκιο και περιμένουν οδηγίες.
8. Οι δύο Κινέζοι άνοιξαν φαρμακείο, κατάστημα ποτών, εστιατόριο και πλυντήριο και άφησαν την Κινέζα έγκυο για να έχουν υπαλλήλους για τα καταστήματα τους.
9. Οι δύο Ιρλανδοί μοίρασαν το νησί σε Βόρειο και Νότιο και άνοιξαν αποστακτήριο ουίσκι. Δεν μπορούν να θυμηθούν αν κάνουν σεξ γιατί ο κόσμος «σκοτεινιάζει» μετά τα πρώτα δύο λίτρα ουίσκι από καρύδα. Παρ’ όλα αυτά είναι ικανοποιημένοι που οι Εγγλέζοι δεν περνάνε καλά.
10. Οι δύο Αμερικανοί είναι έτοιμοι να αυτοκτονήσουν, καθώς η Αμερικανίδα δεν λέει να κλείσει το στόμα της και παραπονιέται αδιάκοπα για το σώμα της, την πραγματική φύση του φεμινισμού, τη ζημιά που ο ήλιος κάνει στο δέρμα και τα μαλλιά της, το πως και αυτή μπορεί να κάνει ότι κάνουν αυτοί, την ανάγκη να νοιώσει ολοκληρωμένη, την ίση κατανομή των οικιακών εργασιών, το ότι η άμμος και οι φοίνικες την κάνουν να φαίνεται χοντρή, το ότι ο προηγούμενος γκόμενος της σεβόταν τη γνώμη της και της φερόταν καλύτερα από ότι αυτοί, και για το πως η σχέση της με την μητέρα της είναι η αιτία όλων των προβλημάτων, και γιατί δεν έφεραν ένα κινητό για να τηλεφωνήσει να ζητήσει βοήθεια και να τους σώσει όλους ώστε να προλάβει το ραντεβού να φτιάξει τα νύχια της και να πάει για ψώνια…