2.11.07

Οι νόμοι του έρωτα (πως λέμε οι νόμοι του Μέρφυ...)

«Οι νόμοι του έρωτα» είναι κάποια «τσιτάτα» που μαζεύαμε μικροί με φίλους, εκλεκτή παρέα στα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, τότε που είχαμε «ρεζερβέ» σκαμπώ σε κάποια από τα μπαράκια του Κέντρου και της Γλυφάδας.
Μετά από χρόνια έχουν απλά υποστεί το αναγκαίο ξεσκαρτάρισμα. Η δημοσίευση είναι προσφορά στην «ιστορική» μνήμη της παρέας εκείνης...
Όλες οι καλές γκόμενες είναι πιασμένες από καιρό (Βασίλης: «ρε μαλάκα, να πιάσουμε πόστα σε κανά σχολείο να ξετρυπώνουμε τα πιπίνια, αυτές γεννιούνται με γκόμενο, δεν πάει άλλο...»)
Αν κάποια καλή γκόμενα δεν είναι πιασμένη, υπάρχει κάποια αιτία γι’ αυτό (κακή πάντα)
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη βγάζει μηδέν στην πράξη [Γυναικείο Μυαλό x Γυναικεία Ομορφιά x Διαθεσιμότητα Γκόμενας] - (απλά μαθηματικά !!)
Το πόσο σε αγαπάει κάποια είναι αντιστρόφως ανάλογο στο πόσο την αγαπάς («αγαπάει;» ρώτησε ο Μίμης, «δεν είναι όλα θέμα σεξ και μόνο;»)
Τα φράγκα δεν σου αγοράζουν την αγάπη της γκόμενας, απλά σου δίνουν και γαμώ τα πλεονεκτήματα για να την ρίξεις στο κρεββάτι...
Κάθε καλή πράξη που κάνεις σε μια γυναίκα, θα στην ανταποδώσει με ένα ακόμα καλύτερο «πούλημα», υπογραφή: ο καλός σαμαρείτης.
Οι εξυπνότεροι έρχονται πάντα τελευταίοι (ετελείωσε...).
Αν κάτι φαίνεται πολύ ωραίο για αληθινό, είναι ψεύτικο.
Η στιγμή που κατάλαβες ότι ενδιαφέρεσαι του θανατά για την ξανθιά που πίνει μόνη της στο μπάρ, είναι η στιγμή με τη μεγαλύτερη πιθανότητα αυτή να ενδιαφερθεί για εκείνον τον ξενέρωτο απέναντι... (το χρώμα των μαλλιών σας και η τοποθεσία δική σας επιλογή, ο ξενέρωτος πάντα παραμένει ξενέρωτος...)
Όσο πιο όμορφη είναι αυτή που σε «αγαπάει», τόσο πιο εύκολα μπορεί να σε αφήσει χωρίς τύψεις.
Τίποτε δεν καλυτερεύει με το πέρασμα των χρόνων.
Δεν υπάρχει αντίδοτο για το σεξ, μόνο περισσότερο σεξ.
ΟΧΙ ΣΕΞ ΜΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ (ειδικά αν είναι η κόρη του αφεντικού!!)
Πιάσ’τον από τ’ αρχίδια και η καρδιά και το μυαλό του θα ακολουθήσουν («την αγαπούσα παραδέχομαι...»)
Σχεδόν πάντα είναι οι «δύσκολες ημέρες του μήνα» (κι εσύ ρε μαλάκα, έπεσες σε παρθένα, «την δάγκωσες» και δεν θέλεις να το παραδεχτείς, εμείς στα λέγαμε, πάρε ένα ημερολόγιο γράφε και μέτρα, το πρόβλημα είναι μια βδομάδα το μήνα, τις άλλες τρεις ...κόλαση !!)
Στο σκοτάδι όλες φαίνονται πιο όμορφες (αν έχεις κατεβάσει και μισή πέρδικα γίνονται ακόμα καλύτερες...)
Πριν βρεις την πριγκίπισσα, θα φιλήσεις πολλούς βατράχους (βρεκεκεξ, κουάξ, κουάξ...)
Υπάρχουν πράγματα που είναι καλύτερα από το σεξ, άλλα όχι και τόσο καλά, χωρίς σεξ όμως πως θα συγκρίνεις για να κρίνεις;; (απορία ψάλτου βήξ...)
Ο έρωτας είναι υπόθεση χημείας, ενώ το σεξ υπόθεση φυσικής (Πανούλη, για μαθηματικούς δεν έχει τίποτα;;)
Ο έρωτας είναι ο θρίαμβος του παραλογισμού πάνω στη λογική (μετά η κυρία ερωτεύτηκε, ακολούθησε ένα καυτό Σαββατοκύριακο στο Μέτσοβο και λογικεύτηκε).
Μια γυναίκα δεν ξεχνάει τους άντρες που είχε, ενώ ένας άντρας δεν ξεχνάει τις γυναίκες που δεν είχε.
Μπορείς να είσαι ευτυχισμένος με οποιαδήποτε αρκεί να μην την αγαπάς (Μάνθος, παντρεμένος μικρός, χωρισμένος μεσαίος, παντρεμένος ξανά μεγάλος, «...φτου μαλάκα, το δις εξαμαρτείν...»).
Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός σοφού και ενός ηλίθιου όταν ερωτεύονται (και πάλι Μάνθος, όπως ανωτέρω).
Ο έρωτας είναι για τον άντρα η αυταπάτη ότι η μία γυναίκα διαφέρει από την άλλη, εξού και το «Λυχνίος σβησούσης, πάσα γυνή ομοία»
«Δε θα πονέσει, σου ορκίζομαι» («είδες δεν ήταν τίποτα, λίγο μόνο...», «μ' αγαπάς;», «ερώτηση είναι αυτή τώρα;», «γιατί, δεν με αγαπάς;», «έλα τώρα βρε χαζούλι, είδες τι ωραία που ήταν, πάμε πάλι;»)
Είναι πιο εύκολο να βρεις ερωτικό σύντροφο, όταν ήδη έχεις (είναι σαν τις μέλισσες, ότι και να κάνεις αυτές πάνε όπου υπάρχει μέλι, τώρα καταλαβαίνω γιατί οι παντρεμένοι δε βγάζουνε τη βέρα...)
Καμία δεν είναι τόσο όμορφη όσο νομίζει (αρκεί να μη χαλάμε την πιάτσα Δημητράκη με το να τους φουσκώνουμε τα μυαλά μπας και γ@μίσουμε...)
Η ανυπομονησία είναι το 98% της ευχαρίστησης (μετά ακολουθεί το στάδιο «δε θα πονέσεις...» κ.λπ.)
Αν ο Α θέλει τη Β ενώ εσύ θέλεις τη Γ, ο Α έχει περισσότερες πιθανότητες με την Β παρά εσύ με τη Γ (συχνά Α και Γ ταυτίζονται).
Εάν υπάρχει μια περίπτωση να συμβεί κάτι καλό στο πρώτο ραντεβού το πιο πιθανό είναι να μην έχεις προφυλακτικό.
Εάν προσπαθείς να επιλέξεις μεταξύ δύο γυναικών πάντα διαλέγεις τη λάθος.
Όταν σου λέει «θέλω να μείνουμε φίλοι», δε θα σου τηλεφωνήσει ξανά.
Όσο τέλεια και αν είναι η σημερινή μέρα, σκέψου ότι όλα τα τέλεια τελειώνουν τα μεσάνυχτα, αύριο είναι μια άλλη μέρα...
Όσο πιο ειλικρινής είσαι με κάποια τόσο πιο πιθανό είναι να σε αντιπαθήσει (αγόρι μου, η γυναίκα θέλει τσογλάνι γκόμενο, τον ειλικρινή και μαλάκα τον θέλει μόνο για γάμο...)
Ακόμη και για την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, υπάρχει ένας άντρας που δεν την αντέχει...
Οι άντρες αγαπούν σπανίως και έντονα, οι γυναίκες συχνά και λίγο.
«Good from far = far from good» (το βρήκα γραμμένο στον τοίχο ενός μπάρ, καλό έ...)