1.10.07

Γυναίκες που θα συναντήσετε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας...

Γυναίκα dial-up: γυναίκα με αργή και δύσκολη πρόσβαση (συνήθως πιπίνια).
Γυναίκα DSL: γυναίκα με γρήγορη πρόσβαση, αρκεί να διαθέτεις τους απαραίτητους πόρους (έχει περάσει τα 25, οδεύει στα 30, την κοιτάνε παράξενα στο σπίτι, αυτή όμως ...βράχος).
Γυναίκα server: γυναίκα πάντα απασχολημένη όταν τη χρειάζεσαι (κάτι σε business woman ένα πράγμα...).
Γυναίκα Windows: όλοι παραδέχονται ότι δεν λειτουργεί καλά, αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή (π.χ. η μαμά...).
Γυναίκα Linux: γυναίκα ελευθέρων αρχών, που δεν χρειάζεσαι λεφτά για να την αποκτήσεις, αλλά απαιτεί πολύ διάβασμα για να συνεργάζεστε απρόσκοπτα (φύτουλας...).
Γυναίκα DOS: όλοι την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά, αλλά κανείς δεν την θέλει πια (όπως η Μαρία η Άσχημη, είναι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα).
Γυναίκα Backup: είχατε πιστέψει ότι διέθετε όλα όσα σας χρειάζονται, αλλά τη κρισιμότερη στιγμή πάντα κάτι έλειπε (μου την έσπαγε λίγο, την αγαπούσα όμως...).
Γυναίκα ScreenSaver: αν και δε χρησιμεύει σε τίποτα, είναι διασκεδαστική (σαν εγκυκλοπαίδεια...).
Γυναίκα Multimedia: τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα (είναι και στο κόμμα, πότε προλαβαίνει άραγε...).
Γυναίκα RAM: μόλις χωρίσετε, ξεχνάει όλα όσα έχετε κάνει μαζί (εγώ φταίω που δεν προχώρησα, να το θυμάται και αυτό...).
Γυναίκα Hard-Disk: θυμάται τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (κάτι σαν τη μις Μανιπένι στις ταινίες του 007, αντικαθίσταται με pocket organiser).
Γυναίκα Mouse: λειτουργεί μόνο αν τη χτυπάς και την κακομεταχειρίζεσαι (υπάρχει τέτοια γυναίκα, δεν γίνεται πάντα το αντίθετο;;)
Γυναίκα Password: νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τη γνωρίζει, παρ’ όλο που την έχει γνωρίσει ο μίσος αντρικός πληθυσμός (τώρα κατάλαβες γιατί στην παρέλαση σας κοίταζαν παράξενα...).
Γυναίκα MP3: θέλουν όλοι να την κατεβάσουν από άλλους άνδρες (αλλά... σούζα τ' αλογάκι).
Γυναίκα virus: γνωστή και ως σύζυγος, έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις, εγκαθίσταται και καταναλώνει όλα τα αποθέματα. Αν επιχειρήσεις να την απεγκαταστήσεις, αναγκαστικά θα χάσεις κάποια αρχεία, αν δεν προσπαθήσεις θα χάσεις τα πάντα (πρέπει να σχολιάσω;;)
Γυναίκα e-mail: τα 9 στα 10 από αυτά που σου λέει, είναι εντελώς άχρηστα (ξανθιά πιπίνα, που νομίζει ότι τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός...)
Γυναίκα Service Pack: Μοιάζει με την πρώην σου αλλά υποτίθεται ότι έχει λιγότερα προβλήματα. Τελικά ανακαλύπτεις ότι έχει διαφορετικά (ειδικά αν είναι μεγάλο νούμερο, π.χ. πάνω από 30).
Γυναίκα browser: Της εμπιστεύεσαι την πιστωτική σου;;; (λάθος καθοσιώσεως, καλά να πάθεις !!)
Γυναίκα Trojan: Μεταμφιέζεται σε μια γλυκιά και καλή κοπέλα για να τη βάλεις σπίτι σου, μόλις μπει δείχνει τον πραγματικό της εαυτό (και μετά ήρθαν οι πεθερές...).
Γυναίκα antivirus: Είναι η γυναίκα που σου έρχεται μετά την γυναίκα virus -ενίοτε και πριν από αυτή (και να σε λέει και τίγρη...).
Γυναίκα firewall: Δεν ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της (εντάξει καλή μου, ξέρουμε, είσαι αλλού, μια ματιά όμως και για μας;;).
Γυναίκα Wikipedia: Ξέρει πολλά κόλπα, αλλά δεν είσαι σίγουρος ποιος της τα έμαθε και αν τα κάνει σωστά (...από την άλλη δεν πειράζει, σε ότι ξέρεις καλύτερα την εκπαιδεύεις, είναι πάντα διαθέσιμη να μάθει...).
Γυναίκα netmod: Στη φορτώσανε με προξενιό (φίλη της ξαδέρφης Λίτσας από το χωριό...).
Γυναίκα outlook: Είναι ανοιχτή σε όλα! (...κάτσε να δεις, κάπως αλλιώς τις λέγανε αυτές, που...ριτανές μήπως;; χωρίς το ...ρι...;;; δε θυμάμαι !!)
Γυναίκα scanner: Στην αρχή την ήθελες πολύ. Τελικά δεν τη χρησιμοποιείς και τόσο συχνά (ναι, λίγο αλλά καλό !!).
Γυναίκα laptop: Σε ακολουθεί όπου πας (έχε την κι εσύ αναμένη τρεις ώρες συνέχεια να δεις για πότε πέφτει η μπαταρία...).
Γυναίκα desktop: Την αφήνεις σπίτι σου να κάνει δουλειές και βγαίνεις με τους κολλητούς σου! Σε περιμένει αναμμένη! (μήπως μπερδεύτηκες με τη Σβετλάνα, την παραδουλεύτρα της μαμάς από την Ουκρανία;;)