7.9.07

Γνωρίζετε πως αντιδρά το ζώδιο σας;;

Είναι ένα από τα ουσιαστικότερα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας (κάτι αντίστοιχο με αυτό της τρύπας του όζοντος αλλά στο πιο γυναικείο...), είναι μία από τις ερωτήσεις που έχουν γεμίσει σελίδες και τόμους αστρολογικής φιλολογίας και ώρες πρωϊνο-μεσημεριανό-απογευματινό-εκπομπών (ξέρετε αυτές της Ρούλας, Ελένης, Χριστίνας, Λούλη, Σούλη, Κούλη, Τούλη και λοιπών αδελφών ....ψυχών).

Σύμφωνα λοιπόν με τις ανωτέρω περιγραφόμενες επιστημονικές πηγές, οι αντιδράσεις κάθε ζωδίου είναι εντελώς διαφορετικές ανάλογα με το που βρέθηκε ο Ήλιος και πως ο Πλούτωνας «πήδηξε» την Αφροδίτη (για πλάνήτε μιλάμε καλέ, τι μου παρεξηγηθήκατε...)

Για να το κάνουμε πιο εύκολο για τον μέσο αναγνώστη, ψάξαμε και βρήκαμε ένα case study, την αλλαγή μιας καμένης λάμπας!
ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει.
ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου - 20 Μαϊου)
Πόσο κάνει μια λάμπα;
ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαίου - 21 Ιουνίου)
Θα ανάψει ένα φακό και θα συνεχίσει να μιλάει στο τηλέφωνο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Όταν πεισθεί ότι η λάμπα είναι οριστικό παρελθόν, θα την αφήσει στη θέση της για να του θυμίζει τις έντονες στιγμές που περάσαν μαζί.
ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Πρώτα παίρνοντας το κατάλληλο ύφος θα βγάλει ένα λογύδριο για το δράμα της καμένης λάμπας. Ύστερα, και μέσα σε μια επιβλητική τελετή εγκαινίων, θα φωνάξει έναν Παρθένο για να κάνει την αλλαγή, ενώ αυτός, από μακριά για να μη σκονίζεται, θα εποπτεύει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Θα κλείσει τον γενικό και θα πάρει μια καρέκλα, αφού πρώτα βάλει εφημερίδες για να μη λερώσει. Στη συνέχεια θα καθαρίσει το ντουί με οινόπνευμα και βαμβάκι και την λάμπα με υγρό πανί που δεν αφήνει χνούδια. Ακολουθεί πιάσιμο της λάμπας με χαρτομάντιλο και βίδωμα. Τελειώνοντας: απολύμανση της λάμπας εκ νέου, φύλαγμα της παλιάς για πιθανή αξιοποίησή της, η καρέκλα στη θέση της και μετά από δύο ώρες όλα είναι στην εντέλεια.
ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)
Ακόμα συσκέπτεται γιατί δεν έχει αποφασίσει το σχήμα και το χρώμα της λάμπας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)
Θα βγάλει επιτέλους τα μαύρα γυαλιά του...
ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Αφού διαβάσει τα πάντα για τις λάμπες φθορισμού, τα ευγενή αέρια, τα φωτόνια, τα Θεοφάνια και τον Φλας Γκόρντον, θα προεκτείνει το καλώδιο της λάμπας του διπλανού δωματίου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Πρώτα θα περιμένει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης. Ύστερα θα υποβάλει γραπτή αίτηση, δήλωση με χαρτόσημο, αριθμό πρωτοκόλλου κ.λπ. Θα περιμένει δυο τρεις μέρες για να την εγκρίνει και τελικά θα αναθέσει την εργασία σε ειδικό τεχνικό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Θα ζητήσει την συγκατάθεση της λάμπας για την αλλαγή. Μετά την άρνησή της, θα συντάξει "το μανιφέστο του ηλεκτρολόγου" και θα την καταργήσει.
ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ποια λάμπα; Δεν βλέπω τίποτα!