5.9.07

Ρούμπο στον Χέρι-Χέρι...

Παιδιά ο άνθρωπος δεν παίζεται. Του είπαν ότι οι σατιρικές εκπομπές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα (π.χ. ο Λαζόπουλος χθες βγήκε για πρεμιέρα...) και βάλθηκε να καλύψει το κενό.

Διαβάζω στη σημερινή ειδησεογραφία ότι ζητά «κυβέρνηση προσωπικοτήτων» για να συμμαχήσει. Ρε μεγάλε, τις προσωπικότητες τις ρώτησες; Εκτός κι αν εννοείς Έφη Σαρρή, Άδωνι Γεωργιάδη κ.λ.π. Αλήθεια η βαρώνη πως σου ξέφυγε; Για τη Λαίδη δε ρωτάω είναι δεδομένο ότι στηρίζει εν γένει και θα συμμετάσχει ως εξωκοινοβουλευτική προσωπικότης από το ηρωϊκό «Σαμουνί»...

Χαρακτηρίζει το Λαλιώτη Ριβάλντο της πολιτικής, προφανώς κρατάει για την πάρτη του το ρόλο του Μπέου, γι' αυτό φόρεσε και το γάντι στη διαφήμιση. Κοινώς φυλαχτείτε !!

Εκεί όμως που παίρνει τον ρούμπο είναι στο τέλος: «έχουμε καλύψει ήδη τα 2/3 της προεκλογικής περιόδου και ακόμη δεν έχουμε μιλήσει πολιτικά. Και νομίζω ότι αυτό δεν διευκολύνει ούτε τον διάλογο αλλά ούτε καλύπτει επαρκώς και τη δημοκρατία». Δίκιο έχει, έλα ρε Έφη, πάμε τον ύμνο να μην έχει παράπονο ο αρχηγός: «σταυρώστε με, σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστε με», μόνο βάλε λίγο echo παραπάνω να «γράφει» πιό γεμάτα !!