31.8.07

Γυναικείος οργασμός και άλλα ανέκδοτα...

Λοιπόν, Παρασκευή που είναι, Σαββατοκύριακο που έρχεται, αρχίζει και το πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους (αισχύνη και καταισχύνη ποΡνηρόμυαλοι, αμέσως το μυαλό σας στα γνωστά πράγματα και τη γνωστή θέση, αμήν...).

Για να συνεισφέρω λοιπόν στην προσπάθεια που θα κάνει για μια ακόμα φορά σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός αυτό το Σαββατοκύριακο να «αποτινάξει» μύθους αιώνων, παραθέτω συγκεντρωμένα διάφορα ψήγματα γνώσης, απαντήσεις σε ερωτήσεις για ένα από τα πλέον καυτά (επίκαιρη έκφραση) ζητήματα: το γυναικείο οργασμό.

Ερώτηση: Υπάρχει ασφαλής τρόπος για να έχει μια γυναίκα οργασμό;
Απάντηση: Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να αποφασίσει ότι θα έχει. Ο δεύτερος πιο ασφαλής τρόπος είναι να αποφασίσει να μην το σκέφτεται.

Ερώτηση: Γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για το αν μια γυναίκα είχε οργασμό;
Απάντηση: Επειδή, ως χαχαμίκοι, τις ρωτάμε ευγενικά και μελιστάλαχτα και τις βάζουμε να ορκιστούν και από πάνω. Τι τα θες, σιγά μη μας πουν την αλήθεια, αν μεν πει ΝΑΙ τότε θα ξυπνήσει μέσα σου ο γλυκούλης βλάκας του "μ' αγαπάει, δε θέλει να με πικράνει", "τι ευγενικά που μου λέει τα ψέματα", "ναι, αλλά γιατί το λέει λαχανιασμένα, γιατί δεν μου το λέει με ενθουσιασμό;", αν όμως πει ΟΧΙ, τότε είναι που «δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς».

Ερώτηση: Καλά δεν υπάρχει τρόπος να το μάθουμε ή τουλάχιστον να το «πλησιάσουμε»;
Απάντηση: Well, ζητείστε της σε ανύποπτο χρόνο έναν καφέ. Απροσδιόριστοι βιολογικοί λόγοι θα την οδηγήσουν προς το μπρίκι. Αν αρχίσει το μπούρου-μπούρου (στα γυναικεία σημαίνει "φτιάξ' τον μόνος σου") τότε το όραμα της (Ω ΝΑΙ!) έχει απομακρυνθεί. (άσε με, άσε με...)

Ερώτηση: Καλά και όλα αυτά που γράφουν οι ίδιες στα περιοδικά;
Απάντηση:
Well, μην πιστεύετε ποτέ τα γυναικεία περιοδικά, ούτε οι ίδιες που τα γράφουν δεν τα πιστεύουν.

Ερώτηση: Εγώ πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα εξάσκησης και τριβής.
Απάντηση:
Κοίτα, πως να στο πω, σίγουρα η κατ' ιδίαν προπόνηση βελτιώνει τις επιδόσεις, δεν ισχύει μόνο για τους άντρες αυτό. Αλλιώς είναι να ξέρεις τη διαδρομή που πας κι αλλιώς να πηγαίνεις ψάχνοντας.
Συμβουλή: Μην το παίξεις «προπονητής» την έβαψες, όταν εξαντλήσεις όλο το σετ οδηγιών (κόψ'το όλο δεξιά, λίγο πιό πάνω, έλα όπως έρχεσαι, άχ καλέ μου πιό μέσα, δώσε λίγο προς τα έξω, έτσι-έτσι-έτσι-έτσι...) και επιτέλους «παρκάρεις τη νταλίκα», θα ανακαλύψεις ότι εξακολουθείς να είσαι στο δικό σου κόσμο, όπου εκείνη δεν πρόκειται να έρθει.

Ερώτηση: Ναι, δηλαδή όταν λέει ότι φτάνει σε οργασμό τι εννοεί;
Απάντηση:
Κοίτα, μην παρεξηγηθείς, εννοεί ότι κάπου αλλού ήταν πριν. Και αυτό δικαιολογημένα μας βάζει σε σκέψεις: από πού έρχεται; Και που ήμουνα εγώ όταν αυτή ήταν εκεί; Διότι μόνη της αποκλείεται να ήταν. Κι αν δεν ήμουν εγώ εκεί σημαίνει ότι ήταν κάποιος άλλος!

Ερώτηση: Μήπως κάθε μέρα δεν μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα, μήπως είναι καλύτερο κάθε δεύτερη μέρα;
Απάντηση:
Μεγάλε, δεν είσαι η MRB, άσε τις μετρήσεις τάσεων, κοίτα τι κάνεις σήμερα, αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Ερώτηση: Δηλαδή, αν την κάνω να έρθει σε οργασμό είμαι και πολύ μάγκας...
Απάντηση:
Ώπα, πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις, όταν μια γυναίκα έχει οργασμό δε σημαίνει ότι νίκησες εσύ. Αυτή νίκησε. Και της αξίζουν συγχαρητήρια.

Ερώτηση: Με τη γλώσσα έχω καλύτερα αποτελέσματα.
Απάντηση:
Αν η γλώσσα υποκαθιστούσε πλήρως το πέος, θα έπρεπε πρώτα απ' όλα να ήταν μακρύτερη.

Ερώτηση: Κοίτα, πιστεύω ότι το κόλπο είναι να είσαι ευγενικός μαζί της από την αρχή, να την χαλαρώνεις...
Απάντηση:
Ναι, πάρε μαζί σου και τα σοκολατάκια του κ. πρέσβη... Τι λες ρε φίλε, το κρεβάτι δεν είναι χώρος δεξιώσεων. Αν τα «παρακαλώ» και οι αβρότητες έπαιζαν κάποιο ρόλο πάνω τους, τότε οι φορτηγατζήδες, οι άγνωστοι βιαστές και οι άλλες ανάλογες ομάδες πληθυσμού δεν θα αποτελούσαν δημοφιλή "πρώτη ύλη" στις φαντασιώσεις τους.

Ερώτηση: Καλά και αυτά που βλέπουμε στο σινεμά, όλα ψεύτικα;;
Απάντηση: Σαφώς !! Σκέψου λίγο τι σημαίνει ηθοποιός... Οι πρωταγωνίστριες στις ταινίες πορνό δεν έχουν οργασμό, είναι ηθοποιοί καλές για ένα ρόλο. Ερώτηση δική μου τώρα: είναι συμπτωματικό που ο οργασμός που η Μεγκ Ράιαν («Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι») υποδύθηκε έμοιαζε απελπιστικά με τους οργασμούς στις «Αφιονισμένες Παρθένες: Η επιστροφή»; Απαντώ: απλά ο σκηνοθέτης ήθελε να είναι σίγουρος και πάτησε σε κλισέ που έχουν προκύψει άλλωστε από προπόνηση αιώνων...

Ερώτηση: Κοίτα, δε στέκει λογικά: οι περισσότερες γυναίκες έχουν υποκριθεί κάποτε στην ζωή τους και όλοι οι άντρες πιστεύουν ότι δεν έχουν υποκριθεί με αυτούς ειδικά.
Απάντηση:
Ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί γιατί ο γυναικείος οργασμός δεν γίνεται εμφανής και αδιαμφισβήτητος όπως ο αντρικός. Κατά βάθος, όταν μια γυναίκα φτάνει σε οργασμό εσείς είστε απλώς το κοινό της. Πάντως, τα ουρλιαχτά δεν τεκμηριώνουν τίποτα.

Ερώτηση: Καλά γιατί ασχολούνται όλοι με τον γυναικείο οργασμό;;
Απάντηση: Οι ατέλειωτες συζητήσεις για το γυναικείο οργασμό είναι σχεδόν το μόνο πράγμα που επιβίωσε από τη δεκαετία του '70. Ολόκληρη δεκαετία δεν μπορεί να την αφήσουμε να πάει ντούκου...

Ερώτηση: Πόσο χρόνο χρειάζεται μια γυναίκα για να φτάσει σε οργασμό;
Απάντηση: Είναι σαν το ποδόσφαιρο, όταν παίζεις απέναντι σε σφιχτή άμυνα το δύσκολο είναι να μπει το πρώτο «γκολ». Ο δεύτερος οργασμός θα έρθει ακριβώς στο μισό χρόνο σε σχέση με τον πρώτο, ο τρίτος στο 1/4 του χρόνου κ.ο.κ.
Σημείωση: Όλα αλλάζουν, όταν παίζεις «εκτός έδρας»: όταν βρίσκονται στις γόνιμες μέρες, φτάνουν σε οργασμό πιο εύκολα και πιο γρήγορα! Τώρα αν αυτό δεν είναι «ασύμμετρη απειλή» και «συνωμοσία» τι είναι;

Ερώτηση: Μπορούμε να φτάσουμε μαζί σε οργασμό;
Απάντηση:
Ωραία ερώτηση, θα απαντήσω σε απλά μαθηματικά: κατά μέσο όρο, μια γυναίκα χρειάζεται περίπου 8 λεπτά για να έρθει σε οργασμό. Ένας άντρας χρειάζεται μόνο 2 με 3 λεπτά.
Πρώτο Σχόλιο: Ύψιστε τα πάντα εν σοφία (έστω και «νοσηρή»...) εποίησες...
Δεύτερο Σχόλιο: αναπόφευκτο συμπέρασμα: μια γυναίκα χρειάζεται ή 4 άντρες των δυο λεπτών ή 3 των τριών λεπτών και να μείνουν ρέστα 60 δευτερόλεπτα, άρα απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή !!

Ερώτηση: Πόσο διαρκεί ο γυναικείος οργασμός ξέρουμε τουλάχιστον;
Απάντηση: Δύσκολο να πεις, πάντως το ομαδικό παιχνίδι έχει καλύτερα αποτελέσματα: ο χρόνος που διαρκεί ο γυναικείος οργασμός όταν προέρχεται από αυνανισμό είναι πολύ μικρότερος από το χρόνο που διαρκεί ο γυναικείος οργασμός όταν συνεργάζονται δύο παίκτες μεταξύ τους.

Ερώτηση: Όταν είναι μαζί μου, λέει, «δεν έχει οργασμό», τι εννοεί;
Απάντηση: Κατ' αρχήν, άλλο το «δεν έχω οργασμό» και άλλο το «δεν έχω οργασμό μαζί σου», ξεκαθάρισε μας πως το λέει ακριβώς. Το «μαζί σου» μπορεί να οφείλεται ακόμα και στο γεγονός ότι μια μικρή λεπτομέρεια επάνω σου «δεν της κάθεται», π.χ. ο αγκώνας σου που πετάει παράξενα και έχει δέρμα λίγο πιο ασπρουλιάρικο. Αυτό αποδεικνύει πασιφανώς τα παρακάτω:
α. ο καλός θεούλης πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη φάρσα του εις βάρος μας γύρω από το θέμα «νυν και αεί» και
β. δεν υπάρχει τελικά λόγος να νιώθουμε ένοχοι.

Ερώτηση: Την πρώτη φορά που το κάνουμε με μια καινούργια γκόμενα δεν έχει οργασμό, συνήθως το καταφέρνουμε με τη δεύτερη, τι κάνω λάθος;
Απάντηση: μην ανησυχείς παλικάρι μου, θυμήσου «τα πάντα εν σοφία εποίησε...». Συνήθως όταν μπει νέος παίκτης στην ομάδα, θέλει κανα-δυο παιχνίδια για να στρώσει. Αυτό ισχύει ακόμα και για τους περιβόητους «παίκτες ενδεκάδας», η διαφορά που έχουν αυτοί είναι ότι μόλις στρώσουν κάνουν «...και γαμώ τα παιχνίδια». Έτσι γίνεται και με το σεξ: ο οργασμός με έναν καινούργιο "συμπαίκτη" έρχεται πάντα μετά τις δυο-τρεις πρώτες φορές.
Εξαίρεση πρώτη: να έχεις πιεί ακόμα και το οινόπνευμα από το φαρμακείο...
Εξαίρεση δεύτερη: τα one night stands... εσείς μπορεί να μην το ξέρετε ότι είστε one night stand αλλά εκείνη πάλι το ξέρει.
Σχόλιο: ευχαριστούμε Γέροντα που τα έκανες τόσο απλά και εύκολα. Λες και δεν είχαμε άλλες δουλειές να κάνουμε...

Ψάχνοντας θα μαζέψουμε κι άλλα αν και είναι γεγονός ότι καμία εγκυκλοπαίδεια δεν γράφει τίποτα ξεκάθαρο γύρω από το θέμα του γυναικείου οργασμού. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε χρειάζεται άγχος. Σε τελική ανάλυση, αν σε κάθε ματς είχαμε και δύο τρία «χατ-τρικ» κανείς δε θα ασχολιόταν. Λάβε επίσης υπ' όψιν σου φίλε αναγνώστη ότι όλοι οι άντρες τις ίδιες αγωνίες έχουμε επί του θέματος, ακόμα και οι άντρες μέντιουμ: κάποιος μας κάνει πλάκα με το θέμα «γυναικείος οργασμός» και δεν έχουμε πάρει πρέφα το γιατί. Έτσι το ρίχνουμε στα ανέκδοτα για να χαλαρώσουμε:

Ανέκδοτο πρώτο: Η φράση "ποτέ δεν είχα οργασμό μαζί σου" είναι πολύ επώδυνη για τον παραλήπτη. Μέχρι ο παραλήπτης να αναρωτηθεί: "Τότε γιατί έμεινες;"

Ανέκδοτο δεύτερο:
Η ερώτηση "τελείωσες" είναι χειρότερη από την ερώτηση "σου άρεσε;". Γι'αυτό η ερώτηση "σου άρεσε;" είναι προτιμότερη από την ερώτηση "τελείωσες;".

Και στο κάτω-κάτω υπάρχει πάντα και το τρίτο ανέκδοτο: Γιατί οι γυναίκες υποκρίνονται οργασμό; Διότι νομίζουν ότι μας νοιάζει!!