31.8.07

Κε Υπουργέ, μέτρα θέλουμε, όχι επιτροπές !!!

Είναι τουλάχιστον εξευτελιστικό και προσβάλει τη νοημοσύνη μας αυτό που συμβαίνει. Τη Δευτέρα στο υπουργείο Παιδείας, και αφού είχαν ανακοινωθεί οι βάσεις εισαγωγής ότι τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ για τις στρατιωτικές σχολές είχαν αποσταλεί λάθος. Πατώντας εδώ θα μεταφερθείτε στο σχετικό σχόλιο για να διαβάσετε τις απόψεις μου επί του λάθους.
Ολόκληρη εβδομάδα πέρασε και ακόμα το υπουργείο Παιδείας περιμένει τη διόρθωση του λάθους για να ενημερώσει με τη σειρά του τους υποψηφίους αν υπάρχει αλλαγή στην σχολή εισαγωγής τους κ.λ.π.
Πριν από δέκα λεπτά, Παρασκευή μεσημέρι, άκουσα στο ραδιόφωνο το νέο: η διεύθυνση εκπαίδευσης του ΓΕΕΘΑ το μελετά και δεν έχει στείλει ακόμα τα διορθωμένα στοιχεία, οι διορθώσεις στις βάσεις ίσως βγουν τη Δευτέρα, ίσως βγουν σήμερα...
Για τον απλό πολίτη αυτό δεν σημαίνει απλά αδιαφορία, ωχαδερφισμό και γραψαρχιδισμό, σημαίνει εγκληματική ανικανότητα και αδυναμία κάποιων γραφειοκρατών σφουγγοκολάριων να αντιληφθούν και να δώσουν προτεραιότητα στο επείγον και σημαντικό. Μπορεί το ενδιαφέρον τους να είναι να μαζεύουν ψηφαλάκια και αυτό να είναι πιό καυτό...
Κε Μεϊμαράκη, κε Υπουργέ Εθνικής Άμυνας, τέτοιοι άχρηστοι δεν μας χρειάζονται, μπορείτε να τους στείλετε σπίτι τους άμεσα με την άδεια μας και χωρίς να περιμένετε Ε.Δ.Ε., επιτροπές και άλλα σχετικά που δεν θα κάνουν τίποτε άλλο από το να φέρουν λίγο πιο εδώ το χαλάκι για να μη δούμε ξανά τα σκουπίδια στο πάτωμα... Αντε μπράβο, μέτρα θέλουμε, όχι επιτροπές !!